Israël geeft rol toe bij moord op Qassem Soleimani

israel-geeft-rol-toe-bij-moord-op-qassem-soleimani

22-12-21 11: 05: 00,

Disclaimer: De verantwoordelijkheid voor de inhoud van dit artikel ligt uitsluitend bij de auteur(s). Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering is niet verantwoordelijk voor enige onnauwkeurige of onjuiste verklaring in dit artikel. Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering geeft toestemming om Global Research-artikelen op internetsites van anderen te plaatsen, mits de bron en het auteursrecht worden vermeld en er een hyperlink naar het oorspronkelijke Global Research-artikel wordt opgenomen. Voor publicatie van Global Research-artikelen in gedrukte of andere vorm, inclusief commerciële internetsites, kunt u contact opnemen met: [emailprotected]

www.globalresearch.ca bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal waarvan het gebruik niet altijd specifiek is goedgekeurd door de eigenaar van het auteursrecht. Wij stellen dergelijk materiaal ter beschikking van onze lezers onder de bepalingen van “fair use” in een poging om een beter begrip van politieke, economische en sociale kwesties te bevorderen. Het materiaal op deze site wordt zonder winstoogmerk verspreid onder diegenen die vooraf belangstelling hebben getoond voor het ontvangen ervan voor onderzoeks- en onderwijsdoeleinden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: