Karl May in plaats van mevrouw Lambrecht als minister van Defensie. Dat zou goed zijn voor de vrede

karl-may-in-plaats-van-mevrouw-lambrecht-als-minister-van-defensie.-dat-zou-goed-zijn-voor-de-vrede

23-12-21 07: 47: 00,

De nieuwe minister van Defensie Lambrecht zegt dat het Westen Poetin moet aanpakken – met als gevolg dat hij en andere Russische leiders “niet langer naar de Champs Élysées in Parijs kunnen reizen om te winkelen”. Deze tonen hebben oudgediende sociaal-democraat Uwe Thomas ertoe aangezet een e-mail te sturen aan enkele partijvrienden die met hem verbonden zijn. In zijn kerstgroet wijst hij op de slimme vredespolitieke ideeën van Karl May in vergelijking met die van Christine Lambrecht. Kijk zelf maar. Hier is de mail van de voormalige minister van Economische Zaken van Sleeswijk-Holstein en staatssecretaris in Bonn. Albrecht Müller.

Beste kameraden

Binnenkort vieren we weer Kerstmis. Het vredesfeest nadert. En we herinneren ons Egon Bahr en zijn lezing aan de Protestantse Academie in Tutzing, toen hij de term en de opdracht “verandering door toenadering” bedacht.

Net op tijd voor Kerstmis vernemen we dat onze kameraad Lambrecht als eerste land Litouwen heeft bezocht.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: