Omicron: De laatste stand van de Lockdowners

omicron:-de-laatste-stand-van-de-lockdowners

23-12-21 06:44:00,

Net toen de ongrondwettelijke vaccinatiemandaten van president Biden door de rechtbanken werden verscheurd, kondigden autoritaire politici, volksgezondheidsbureaucraten en de mainstream media een nieuwe Covid-variant aan om een ​​nieuwe ronde van lockdowns en beperkingen te rechtvaardigen. De dingen die de vorige keer niet werkten, zouden een goed idee zijn om deze keer opnieuw te doen, beweren ze, schrijft Ronpaulinstitute.org.

Voor deze autoritairen was de timing van de opkomst van omicron perfect.

De variant werd voor het eerst ontdekt in Zuid-Afrika, en de Amerikaanse en Europese media verspreidden eindeloze paniekverhalen. Autoritaire politici gebruikten de gecreëerde angst om een nieuwe aanval op de vrijheid te rechtvaardigen.

Europa sloot zich en werd een virtueel gevangenenkamp. In Oostenrijk, Duitsland en elders werden burgers zonder vaccinatiepaspoort niet-personen.

Zuid-Afrikaanse gezondheidsfunctionarissen meldden dat de variant besmettelijker leek te zijn, maar veel milder dan eerdere varianten, zoals meestal het geval is met dergelijke virussen. Maar de lockdowners wilden er niets van weten. Van Boris Johnson in het Verenigd Koninkrijk tot DeBlasio in New York City, de variant was voor hen de perfecte dekmantel om hun laarzen weer op de nek van geterroriseerde burgers te zetten.

Zoals te verwachten was, verheugde Fauci zich over de opkomst van de nieuwe variant en waarschuwde voor “recorddoden” onder de ongevaccineerden. Ook President Biden waarschuwde dat dit een “winter des doods” zou worden voor de ongevaccineerden.

Maar hier is iets wat de media niet melden over de omicron uitbraken: ze vinden plaats onder de volledig gevaccineerden. Cornell University, waar 97 procent van de campus volledig is gevaccineerd en een maskerplicht geldt, heeft aangekondigd dat na een massale uitbraak van Covid terugkeert naar alleen online lesgeven.

Ook de National Football League heeft dit weekend verschillende wedstrijden uitgesteld vanwege uitbraken van Covid, ook al is de League voor bijna 100% gevaccineerd. En de National Basketball Association, die voor meer dan 95 procent volledig is gevaccineerd, heeft zojuist aangekondigd dat ook zij wedstrijden zal uitstellen vanwege een plotselinge toename van het aantal Covid-gevallen.

Het vaccin werkt niet om infectie of overdracht van het virus te voorkomen: het aantal gevallen neemt toe in de staten met de hoogste vaccinatiegraad. Toch blijven de “deskundigen” volhouden dat het enige dat de verspreiding van omicron kan stoppen, vaccins zijn!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: