Onthulde documenten onthullen ontelbare burgerdoden en oorlogsmisdaden gepleegd door VS

onthulde-documenten-onthullen-ontelbare-burgerdoden-en-oorlogsmisdaden-gepleegd-door-vs

23-12-21 04: 39: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Sinds het begin van de 2000’s is het gebruik van drones in oorlogsvoering prominenter geworden in de Amerikaanse militaire planning en inzet. Opeenvolgende Amerikaanse presidenten, met name Barack Obama, beloofden dat het gebruik van alziende drones en precisiebommen het aantal burgerslachtoffers zou verminderen. Echter, documenten onthuld door de New York Times tonen gebrekkige inlichtingen, foutief richten, jaren van burgerdoden, en misschien wel het meest verontrustende, nauwelijks verantwoording afleggen.

De New York Times schetst schokkend verschillende gevallen van burgers in het Midden-Oosten, waaronder kinderen, die zijn gedood door Amerikaanse drone-aanvallen zonder repercussies voor de oorlogsmisdaad.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: