Onze groet voor het einde van het jaar

onze-groet-voor-het-einde-van-het-jaar

23-12-21 09: 45: 00,

Beste lezers, beste vrienden van de NachDenkSeiten,

een niet bijzonder aangenaam jaar loopt ten einde. Het virus beheerst de discussie in ons land en het denken van veel mensen. Maar er zijn ook andere dingen, dingen die ons behagen.

En helaas ook zulke beslissingen en gebeurtenissen die ons verontrusten. Bijvoorbeeld, de militaire confrontatie. Bijvoorbeeld, de groeiende armoede. Bijvoorbeeld de slechte vooruitzichten voor veel jongeren. Bijvoorbeeld het groeiende conflict tussen de staat en burgers die het niet eens zijn met het heersende Coronabeleid. De staat dicteert met hoeveel andere mensen we mogen praten. Dit is een inbreuk op ons privé-leven die door sommige tijdgenoten wordt toegejuicht en door anderen in het geheel niet. We waarschuwen voor verdere confrontatie.

Wij wensen u en ons dat de omgang met elkaar vreedzaam blijft en vreedzamer wordt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: