Pfizer/BioNTech Covid-injecties herprogrammeren zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen

pfizer/biontech-covid-injecties-herprogrammeren-zowel-adaptieve-als-aangeboren-immuunresponsen

23-12-21 05:22:00,

Een studie gepubliceerd op de preprint site medRxiv toont aan dat Covid mRNA-injecties het immuunsysteem ontregelt, een afbraak van immuunsysteemprocessen. Met andere woorden, wetenschappers hebben vastgesteld dat de injecties niet alleen het adaptieve immuunsysteem herprogrammeren, maar ook het aangeboren immuunsysteem, bericht Dailyexpose.uk.

Het is deze eigenschap die waarschijnlijk de oorzaak is van de heropleving van virale infecties en ongewenste bijwerkingen met de Covid-injecties. Wat dit betekent voor kinderen, terwijl beleidsmakers in de gezondheidszorg druk uitoefenen om hen de injecties te laten krijgen, is dat hun aangeboren systemen – die van nature zeer sterk zijn – zodanig op de proef kunnen worden gesteld dat de spike-eiwitten van het coronavirus daadwerkelijk chronische ontsteking en auto-immuniteit zullen aanwakkeren.

En dat betekent dat het lichaam via het geïnjecteerde mRNA wordt klaargestoomd voor andere soorten infecties door schimmels, virussen en bacteriën.

De op 6 mei gepubliceerde pre-print van de studie met de titel “The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses” levert het bewijs voor wat veel vooraanstaande immunologen en vaccinologen al geruime tijd zeggen.

De auteurs van het artikel concluderen: “het mRNA BNT162b2-vaccin induceert een complexe functionele herprogrammering van aangeboren immuunresponsen, waarmee rekening moet worden gehouden bij de ontwikkeling en het gebruik van deze nieuwe klasse van vaccins.”

BNT162b2 mRNA vaccin is de Pfizer/BioNTech Covid injectie.

De aangeboren immuniteit, of natuurlijke immuniteit, wordt zo genoemd omdat zij al bij de geboorte aanwezig is en niet hoeft te worden aangeleerd door blootstelling aan een indringer. Het zorgt dus voor een onmiddellijke reactie op vreemde indringers. Het aangeboren immuunsysteem is onze eerste verdedigingslinie.

Adaptieve immuniteit, of verworven immuniteit, is niet aanwezig bij de geboorte. Het wordt aangeleerd. Het leerproces begint wanneer het immuunsysteem van een persoon vreemde indringers tegenkomt en stoffen of antigenen herkent die niet van hemzelf zijn. Vervolgens leren de componenten van de verworven immuniteit de beste manier om elk antigeen aan te vallen en beginnen ze een geheugen voor dat antigeen te ontwikkelen. Verworven immuniteit wordt ook specifieke immuniteit genoemd omdat zij haar aanval afstemt op een specifiek antigeen dat zij eerder heeft aangetroffen. De kenmerken ervan zijn het vermogen om te leren, zich aan te passen en te onthouden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: