Pfizer injectie inhoud: La Quinta Columna bevestigt bevindingen van Poolse wetenschapper en Dr. Carrie Madej

pfizer-injectie-inhoud:-la-quinta-columna-bevestigt-bevindingen-van-poolse-wetenschapper-en-dr.-carrie-madej

23-12-21 06:14:00, Met behulp van optische microscopie, heeftt La Quinta Columna de beroemde “nano-octopus” gevonden die verscheen in de Pfizer vaccin flacon geanalyseerd door Dr. Campra, waargenomen door Dr. Carrie Madej onder de microscoop; en ook gevonden door de Poolse wetenschapper Dr. Franc Zalewksi, bericht Rhoda Wilson.

“Het lijkt op een insect. Het lijkt op een insect vanwege de pootachtige vorm,” zei Ricardo Delgado van La Quinta Columna.

De video van La Quinta Columna laat ook andere microdeeltjes zien die bewegen in de Pfizer-injectie, waarschijnlijk nanodeeltjes dragend, “het is alsof wat het ook is dat we zien echt zelf-assemblerend is en, zoals ik al zei, steeds complexere structuren … het is glashelder dat de achtergrond van dit alles is zeer ernstig … de wetenschap is gekaapt.”

Iedereen moet de video hieronder bekijken en zich bewust zijn van de “dingen” die in het lichaam van mensen worden geïnjecteerd.

Link: Rumble

Een paar maanden geleden vond Dr. Franc Zalewksi, een Poolse bioloog en geoloog, “iets” – in de Covid injecties. La Quinta Columna noemde dit “ding” een “nano-octopus”. Dr. Zalewksi’s lezing die beschrijft wat hij ontdekte is in de video hieronder, met Engelse ondertiteling omdat de originele lezing in het Pools was.

“Het lijkt één hoofd en drie poten te hebben. Ik heb wat tests gedaan en hier zijn de resultaten: aluminium, broom en koolstof. Dit betekent dat “iets” poten heeft van verschillende kleuren. Hier hebben we de testresultaten van dit “ding” … ”

Hij mat de kop van het “ding” van aluminium op 20 micron en de poten van koolstof op 25mm. Om te visualiseren wat dat betekent, vermenigvuldigt u de componenten met 1000: als de kop 2 cm is, zijn de linten 25 m en hij hield een schaalmodel omhoog om het te demonstreren.

“En ik zeg tegen mezelf: ‘Wat voor wezen is dit? Lijkt “het ding” op dat geklauwde wezen dat mensen doodt? Of op iets uit de Matrix dat vliegt, tentakels heeft en zich aan andere dingen vasthecht? vroeg Dr. Zalewski.

ALUMINIUM-BASED LIFEFORMS FOUND IN VACCINES UNDER MICROSCOPE – DR FRANC ZALEWSKI – ENGLISH

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: