Stemmen van bezorgdheid: Aussies voor Assange’s terugkeer

stemmen-van-bezorgdheid:-aussies-voor-assange’s-terugkeer

23-12-21 06: 58: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Nu Julian Assange vecht tegen de volgende fase van de pogingen om hem uit te leveren aan de Verenigde Staten voor 18 aanklachten, waarvan 17 gebaseerd zijn op de brutale, archaïsche Espionage Act, hebben sommige Australische politici hun stem gevonden. Men zou kunnen zeggen dat enkelen zelfs hun geweten hebben teruggevonden.

De Australische vice-premier Barnaby Joyce was voldoende gechoqueerd door de uitspraak van het Hooggerechtshof waarbij de uitspraak van de lagere rechtbank tegen uitlevering werd vernietigd, om te eisen dat de zaak zou worden stopgezet. In zijn opiniestuk voor de Nine krantengroep op december 14,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: