Video: Waarom reddingsvesten verplicht zouden moeten zijn!

video:-waarom-reddingsvesten-verplicht-zouden-moeten-zijn!

23-12-21 07: 46: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Klik hier om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

.

Disclaimer: De inhoud van dit artikel valt onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de auteur(s). Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering zal niet verantwoordelijk zijn voor enige onnauwkeurige of onjuiste verklaring in dit artikel. Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering geeft toestemming om Global Research-artikelen op internetsites van anderen te plaatsen, zolang de bron en het auteursrecht worden vermeld en er een hyperlink naar het oorspronkelijke Global Research-artikel wordt opgenomen. Voor publicatie van Global Research-artikelen in gedrukte of andere vorm, inclusief commerciële internetsites, kunt u contact opnemen met: [emailprotected]

www.globalresearch.ca bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal waarvan het gebruik niet altijd specifiek is goedgekeurd door de eigenaar van het auteursrecht.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: