We hebben het (niet) geweten

we-hebben-het-(niet)-geweten

23-12-21 04:00:00,

Het aantal mensen met een lange staat van dienst in alle takken van geneeskunde, recht, politiek, economie, dan wel werkzaam bij cruciale instituties in dit Covid-project dat zich durft uit te spreken wordt met de dag groter.

In dit online symposium komen tientallen topexperts aan het woord. Vooral medici, in ziekenhuizen en huisartsen, juristen, rechters en andere professionals zullen hier veel, maar ook schokkende, informatie zien en horen.

De teneur van dit symposium: de zogenaamde vaccins zijn matig vooraf getest, bij autopsie van een aantal na vaccinatie overledenen zijn schokkende ontdekkingen gedaan, de rechten van burgers worden steeds verder beknot en de rechtspraak biedt de burger geen bescherming meer tegen de almachtige staat. De tijd dringt want, zo een medewerker van de WHO in dit symposium, ligt een nieuwe overeenkomst tussen de landen en de WHO klaar voor ondertekening. Als het tot ratificatie komt, zullen de landen als zelfstandige rechtsgebieden verder ontmanteld worden, dit alles onder het mom van gezondheid.

Zij die nu betrokken zijn bij het uitvoeren van het destructieve Covid-project in alle sectoren van de samenleving kunnen na dit symposium niet meer zeggen: ik heb het niet geweten.

De waarheid wacht op een gaatje in de alles verstikkende censuur en misleidende propaganda. Dat gaatje gaat komen. En zoals prof. Sucharit Bhakdi aan het einde van de video (huilend) zegt: ‘Al diegenen die verantwoordelijk zijn voor deze misdaad zullen hun straf niet ontlopen.’

OPROEP: Stuur deze video door naar iedereen werkzaam in de zorg,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: