We winnen de oorlog!

we-winnen-de-oorlog!

23-12-21 10:05:00,

Op dit moment is het 22 december 2021. Het kan daarna zijn wanneer je dit ziet, maar het zal niet eerder zijn. In deze video, mijn 300e en mijn Kerst en Nieuwjaar Special, ga ik terugblikken op de laatste twee jaar en vooruitkijken naar het komende jaar – en de plannen van de vijand voor 2022 voorspellen, schrijft Dr. Vernon Coleman. We Are Winning The War!

Ik waarschuw al meer dan zes maanden dat, wat er ook gebeurt, ze nu meer beperkingen willen invoeren. Ik heb altijd gezegd dat ze het zwaar zullen krijgen na Kerstmis wanneer we ons allemaal depressief voelen tegen het einde van de vakantie. In een psyop – wat dit is – wil je de vijand – dat zijn wij – het hardst treffen als ze het meest kwetsbaar zijn. Er zijn weinig feestdagen om naar uit te kijken. Banen zijn in gevaar. Zoals lang geleden voorspeld, gaan de hypotheekrente en de inflatie omhoog en omhoog.

De leugens en de waanzin gaan door; het bedrog en de dreigementen zijn zo wankel als een kaartenhuis. En net zo kwetsbaar. Ze worden steeds wanhopiger – een teken dat we de oorlog aan het winnen zijn. Het bewijs dat covid-19 een fraude is stapelt zich snel op. En degenen die verantwoordelijk zijn voor deze coup, vinden het steeds moeilijker om de waarheid te verbergen. Meer en meer mensen worden wakker – en blijven wakker.

Regeringsmensen zeggen dat 5% van de ziekenhuisbedden bezet zijn met mensen die covid hebben. Ze negeren het feit dat in de winter 30% van de ziekenhuisbedden bezet is door mensen met griep. Dat maakt de gewone griep zes keer zo gevaarlijk als covid. Ik geloof dat er een of twee zijn overleden aan omicron. Ik ben sceptisch over de vraag of er mensen aan zijn overleden die nog niet ernstig ziek waren.

Uit nieuwe cijfers van de Britse regering blijkt dat er niet slechts vijf miljoen mensen zijn die hun eerste vaccinatie nog niet hebben gehad. Het werkelijke aantal is 23,5 miljoen – dat betekent dat minder dan twee derde van de bevolking überhaupt een vaccinatie heeft gehad. Een studie die is gepubliceerd in het European Journal of Epidemiology bevestigt dat de toename van het aantal gevallen van covid-19 niets te maken heeft met het niveau van vaccinatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: