Wetenschappelijke artikel van Lancet ontkracht het valse verhaal over covid vaccins en onthult dat gevaccineerden de pandemie in stand houden

wetenschappelijke-artikel-van-lancet-ontkracht-het-valse-verhaal-over-covid-vaccins-en-onthult-dat-gevaccineerden-de-pandemie-in-stand-houden

23-12-21 08:04:00,

Sinds het begin van de pandemie werd de wereld verteld dat “inenting” met een Operation Warp Speed injectie  Covid-19 zou “genezen”. Er zijn nu bijna twee jaar verstreken en het tegendeel blijkt waar te zijn, bericht Ethan Huff.

Een nieuwe brief van onderzoeker Günter Kampf die werd gepubliceerd in The Lancet blaast enkele grote gaten in het mainstream injectieverhaal, waarvan een van de grootste is dat de covid griepprikken de verspreiding niet tegenhouden zoals wordt beweerd.

In feite lijkt er een grotere verspreiding van ziekte en dood te zijn onder degenen die de injecties namen in gehoorzaamheid aan de richtlijnen van de overheid, vergeleken met degenen die hun immuunsysteem met rust lieten om de ziekte op natuurlijke wijze te bestrijden.

Volgens Kampf “neemt de epidemiologische relevantie van de volledig gevaccineerden toe, gebaseerd op de laatste gegevens.” In het beste geval bieden de prikken geen enkele bescherming. In het slechtste geval maken ze de mensen die ze nemen vatbaarder voor een negatief gezondheidsresultaat.

“In het VK werd beschreven dat het percentage secundaire besmettingen onder huishoudcontacten die blootgesteld waren aan volledig gevaccineerden vergelijkbaar was met huishoudcontacten die blootgesteld waren aan ongevaccineerden (25% voor gevaccineerden versus 23% voor ongevaccineerden),” schrijft Kampf.

“Twaalf van de 31 infecties in volledig gevaccineerde huishoudcontacten (39%) waren afkomstig van volledig gevaccineerde epidemiologisch gekoppelde indexgevallen. De virale belasting piek verschilde niet per vaccinatie status of variant type.”

In Duitsland, voegt hij eraan toe, neemt het aantal symptomatische gevallen van covid onder gevaccineerden toe. In juli was het ongeveer 16,9 procent onder patiënten van 60 jaar en ouder. Op 27 oktober was dat cijfer gestegen tot 58,9 procent, “een duidelijk bewijs van de toenemende relevantie van volledig gevaccineerden als een mogelijke bron van overdracht.”

CDC: De meest gevaccineerde landen zijn ook de meest zieke landen

Een soortgelijk fenomeen doet zich ook voor in het Verenigd Koninkrijk. Symptomatische Covid-gevallen onder de volledig gevaccineerden nemen toe, net als in Israël en elders waar de injecties op grote schaal worden toegediend.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft onlangs bekendgemaakt dat vier van de top vijf districten met het hoogste percentage volledig gevaccineerden (84,3-99,9 procent) “hoge” districtendeel zijn.

Dit alles wijst erop dat een vaccinatie waarschijnlijk betekent dat men ziek wordt of de ziekte onder anderen verspreidt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: