Wie, als hij het niet weer is?

wie,-als-hij-het-niet-weer-is?

23-12-21 02: 00: 00,

Bill, die een schouder met ons deelt, is direct: “2021 is een ongelooflijk zwaar jaar geweest voor veel mensen, mijzelf inbegrepen.” Goed, één of twee van ons zullen dat misschien beledigend vinden, Bill is tenslotte niet failliet gegaan omdat zijn spekkoekkraam twee jaar gesloten is geweest, maar misschien zijn we toch allemaal maar mensen en vinden we het leuk om dat te lezen, dat resonerende “we zitten toch allemaal in een jacht”.

Hoe dan ook, Bill was, net als wij, ook zeer verontrust, zoals hij schrijft. Vanwege Melinda. En omdat de kinderen allemaal zijn verhuisd om te studeren en hij nu helemaal alleen is in zijn rijtjeshuis. En omdat hij maar zo vaak kon teleconferenteren. Behalve zijn constante reizen per privéjet naar Glasgow en zo. Maar vliegtuigbrandstof is ook duurder geworden, wat je niet onberoerd laat. Wie kent dit verdriet niet, dit 2021 kattengejank. “Ongelooflijk hard.” Voor Bill, voor ons. En toch kunnen we hopen, met hem, “in het vertrouwen dat 2022 beter zal zijn.”

Oh ja. Waarom is dat? Nou, vooral omdat de pandemie 2022 voorbij is: (“Maar ik heb goede hoop dat het einde eindelijk in zicht is. Het is misschien dwaas om nog een voorspelling te doen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: