Zal Rusland op tijd leren voordat de oorlog begint?

zal-rusland-op-tijd-leren-voordat-de-oorlog-begint?

23-12-21 06: 05: 00,

Voor de eerste keer sinds de ineenstorting van de Sovjet-Unie heeft het Kremlin zijn poot stijf gehouden. Geen NAVO voor Oekraïne en Georgië. Punt.

Zoals ik voorspelde, heeft de jarenlange aanvaarding van beledigingen en provocaties door het Kremlin tot meer geleid, tot het bestaan van Rusland zelf bedreigd werd. Zal de arrogantie en overmoed van Washington, nu de voet is neergeslagen, toelaten dat Washington het merkt?

Niet als de Russische media blijven zeuren over de oneerlijke behandeling van Rusland, dat nu aan de kaak wordt gesteld omdat het zijn WTO-verplichtingen niet zou nakomen en dreigt uit het internationale monetaire en betalingssysteem te worden gezet.

Een grote mogendheid zeurt niet. Het presenteert zich als een gevaar dat andere landen vermijden tegen zich in het harnas te jagen. Maar dit is niet de Russische manier geweest. Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken doet alsof het Washington wat kan schelen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: