Amerikaanse klokkenluider verpleegster: “Er zijn meer kinderen gestorven aan het COVID-vaccin dan aan COVID zelf”

amerikaanse-klokkenluider-verpleegster:-“er-zijn-meer-kinderen-gestorven-aan-het-covid-vaccin-dan-aan-covid-zelf”

24-12-21 07:11:00,

Collette Martin, al zeventien jaar verpleegster, sprak eerder deze maand tijdens een hoorzitting van Louisiana Health & Welfare over wat zij heeft gezien in het ziekenhuissysteem tijdens de COVID pandemie.

Collette zegt dat zij en haar collega’s getuige zijn geweest van “angstaanjagende” bijwerkingen van de COVID-prikken, maar dat hun bezorgdheid over de vaccins wordt genegeerd en weggewuifd, schrijft Thecovidworld.com.

Collette zei verder dat databanken voor het melden van vaccinatieslachtoffers zoals VAERS zo weinig worden gebruikt dat de meeste artsen en verpleegkundigen niet eens weten dat ze bestaan, laat staan dat ze weten hoe ze een melding moeten doen.

“De meerderheid van onze verpleegkundigen, verpleegmanagers en sommige artsen weten niet eens wat VAERS is. Ik heb met onze chef medicijnbeheer en andere verpleegkundigen gesproken over waarom we geen melding doen bij VAERS, en de meest voorkomende reactie is: ‘Wat is VAERS?’.”

Alsof dit nog niet erg genoeg was, zei ze vervolgens dat geen van de ziekenhuizen gegevens rapporteert, wat betekent dat zelfs als iemand een onderzoek zou instellen, er geen gegevens zouden zijn om te onderzoeken.

“Dit is niet alleen waar ik werk. Ik ken veel verpleegsters, vrienden en andere lokale ziekenhuizen in Zuidoost Louisiana die hetzelfde zeggen.”

Maar wat ze zegt over de mogelijke langetermijneffecten van de prikken is schokkend.

“We zien niet alleen ernstige acute [korte termijn] reacties met dit vaccin, maar we hebben nul idee wat eventuele lange termijn reacties zijn. Kanker, auto-immuun [aandoeningen], onvruchtbaarheid. We weten het gewoon niet.

We offeren mogelijk onze kinderen op uit angst om misschien dood te gaan, ziek te worden van een virus, een virus met een overlevingskans van 99%.”

Collete besluit met te zeggen dat deze neveneffecten van het vaccin worden verdoezeld als zijnde veroorzaakt door de nieuwe variant.

“Op dit moment zijn er meer kinderen overleden aan het COVID-vaccin dan aan COVID zelf. En dan komt het ministerie van Volksgezondheid naar buiten en zegt dat de nieuwe variant alle bijwerkingen heeft van de reacties op het vaccin die we nu zien.

Het is gekmakend, en ik begrijp niet waarom niet meer mensen het zien. Ik denk van wel, maar ze zijn bang om zich uit te spreken en, nog erger, ontslagen te worden.”

Bekijk haar volledige getuigenis hier:

Copyright © 2021 door Frontnieuws.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: