Bijzondere kerstgroeten: buitenlanders in Donetsk sturen vredeswensen

bijzondere-kerstgroeten:-buitenlanders-in-donetsk-sturen-vredeswensen

24-12-21 04: 37: 00,

Vrolijk Kerstfeest

Buitenlanders die in Donetsk wonen, hebben een video opgenomen waarin zij in hun eigen taal een vredig Nieuwjaar wensen.

van Anti-Spiegel

24. December 2021 17: 37 klok

Alina Lipp, een Duitse campagnevoerster voor de Donbass, nam kerstgroeten op met andere buitenlanders die in Donetsk wonen. Iedereen wenste de wereld in zijn eigen taal een Zalig Kerstfeest en vooral een vredig Nieuwjaar. Meer indrukken uit Donetsk vindt u op Alina’s Telegramkanaal.

In Donetsk wonende buitenlanders wensen u prettige kerstdagen en een vredig nieuwjaar

Thomas Röper, geboren 1971, heeft als Oost-Europa-deskundige bestuurs- en toezichthoudende functies bekleed bij financiële dienstverleners in Oost-Europa en Rusland. Vandaag woont hij in St. Petersburg, zijn geadopteerde thuis. Hij woont al meer dan 15 jaar in Rusland en spreekt vloeiend Russisch.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: