De sinistere convergentie van Klaus Schwab’s Grote Reset met het Vaticaan en de bevrijdingstheologie

de-sinistere-convergentie-van-klaus-schwab’s-grote-reset-met-het-vaticaan-en-de-bevrijdingstheologie

24-12-21 08: 25: 00,

Te midden van de 2020 wereldwijde covid lockdowns en economische ontwrichtingen die het heeft veroorzaakt, verscheen Klaus Schwab, een voorheen low-profile oprichter van een in Zwitserland gevestigd zakenforum, op het wereldtoneel en riep op tot wat hij noemde een Grote Reset van de hele wereldeconomie, met gebruik van de pandemie als drijvende kracht. Hij heeft in juli zelfs een boek gepubliceerd 2020 waarin hij zijn blauwdruk schetst. Hij wordt terecht een technocratische maatschappij genoemd met een wereldwijde centrale planning van bovenaf. Schwab gebruikt de vrees voor opwarming van de aarde en de benarde situatie van de armen in de wereld als rechtvaardiging voor wat in feite een plan is voor een wereldwijd totalitarisme waar, zoals de website van Davos zegt, niemand iets zal bezitten. Wat niet bekend is, is dat de inspiratie voor Schwabs dystopische plannen komt van een katholieke bisschop die hij in de jaren 1970 in Brazilië ontmoette. Die bisschop verbindt Schwabs uitgestrekte globalistische netwerk met de machtige politieke invloed van de huidige paus Franciscus.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: