Dr. Robert Malone, ontwikkelaar van mRNA technologie en 15.000 artsen vinden dat kinderen geen “Covid-vaccins” moeten krijgen

dr-robert-malone,-ontwikkelaar-van-mrna-technologie-en-15.000-artsen-vinden-dat-kinderen-geen-“covid-vaccins”-moeten-krijgen

24-12-21 04:48:00,

COVID-vaccins zijn “onomkeerbaar en mogelijk blijvend schadelijk”, zegt Dr. Robert Malone, die uitlegt waarom 16.000 artsen en medische wetenschappers over de hele wereld een verklaring hebben ondertekend waarin zij publiekelijk verklaren dat gezonde kinderen niet moeten worden gevaccineerd voor COVID-19.

Waarom zouden we moeten luisteren naar Robert Malone? Omdat hij een viroloog, immunoloog en hoogleraar is met een indrukwekkende carrière, die zich heeft toegelegd op de ontwikkeling van de mRNA-technologie. Als er iemand is die verstand heeft van deze technologie is hij het. In het onderstaande filmpje lees hij een waarschuwing voor die is gericht op het injecteren van kinderen met de Covid-injectie.

Onder het filmpje staat een vertaling – en daaronder de tekst die door 16.000 artsen is ondertekend die het er over eens zijn dat kinderen geen “Covid-vaccins” moeten krijgen.

Mijn naam is Robert Malone, en ik spreek tot u als een ouder, grootouder, arts en wetenschapper. Gewoonlijk lees ik niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik er zeker van wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit juist heb.

Ik sta achter deze verklaring met een carrière gewijd aan onderzoek en ontwikkeling van vaccins. Ik ben gevaccineerd voor COVID en ik ben over het algemeen pro-vaccinatie.

Ik heb mijn hele carrière gewijd aan het ontwikkelen van veilige en effectieve manieren om besmettelijke ziekten te voorkomen en te behandelen.

Hierna zal ik de tekst van deze verklaring plaatsen, zodat u deze kunt delen met uw vrienden en familie.

Voordat u uw kind injecteert – een beslissing die onomkeerbaar is – wilde ik u op de hoogte brengen van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de mRNA vaccin-technologie die ik heb ontwikkeld:

Er zijn drie zaken die ouders moeten begrijpen:

Ten eerste wordt een viraal gen geïnjecteerd in de cellen van uw kind. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te maken. Deze proteïnen veroorzaken vaak permanente schade in kritieke organen van kinderen, waaronder:

• Hun hersenen en zenuwstelsel.
• Hun hart en bloedvaten, met inbegrip van bloedstolsels.
• Hun voortplantingssysteem.
• En dit vaccin kan fundamentele veranderingen in hun immuunsysteem veroorzaken.

Het meest verontrustende hiervan is dat als deze schade eenmaal is opgetreden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: