Eindelijk gezond verstand

eindelijk-gezond-verstand

24-12-21 04:01:00,

Door Carina Knapen

Vier op de tien gevaccineerde ouders laten kind niet inenten: “Uitleggen wat voordelen zijn” Hasselt – Van de gevaccineerde ouders is 40 procent tegen de vaccinatie van hun kind, 28 procent twijfelt nog. Dat blijkt uit de jongste motivatiebarometer.

Halleluja! 68% van de gevaccineerde ouders wil het niet of twijfelt.

Dit betekent dat de overgrote meerderheid van de Belgische bevolking GEEN spuit wil voor hun kind(eren), want – hoewel niet vermeld – er zijn ook héél véél mensen, waaronder tal van ouders, die NIET gevaccineerd zijn. 24,4% van de bevolking ( en 30% van de zorg ) wil de spuit niet.

Waarom niet? Omdat het geen klassiek vaccin is maar een mRNA die onze genetische code definitief en onherroepelijk wijzigt, ons immuunsysteem kapot maakt en bovendien totaal NIET preventief beschermt tegen enig virus. Genezen (curatief) doet het al zeker niet.

Dit is openlijk toegegeven door Steven Van Gucht toen hij in de pers verklaarde ‘ we hebben nooit beweerd dat de vaccins beschermen tegen besmetting ‘ (wat een dikke vette leugen is, want dit hebben ze gedurende vele maanden wel beweerd).

Naar verluidt zouden mensen dankzij een spuit minder ziek worden maar… dat is nooit bewezen. Het is prietpraat. Zoiets kan je niet bewijzen.

Kinderen als bron van besmetting?

Kinderen zijn NOOIT een bron van besmetting geweest. Dat is vaak genoeg gezegd in de pers.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: