God is echt

god-is-echt

24-12-21 07: 51: 00,

Joe Biden was telefoontjes aan het aannemen van ouders en kinderen tijdens het jaarlijkse “NORAD Tracks Santa” evenement op de nep Witte Huis set in het Eisenhower Executive Office Building gisteren en een vader eindigde het gesprek met “Merry Christmas and Let’s Go Brandon.”

Zonder een slag over te slaan, antwoordde Biden met: “Let’s Go Brandon, daar ben ik het mee eens.”

Biden zei in wezen tegen zichzelf dat hij kon oprotten op de nationale TV. Het beste deel is dat dit vooraf was opgenomen en het was niet live, dus het Witte Huis productieteam wilde blijkbaar dat de wereld dit zag.

God is echt. We zullen door deze psychologische oorlog heen komen en we zullen sterker en wijzer zijn dan ooit.

❄️ ☃️ 🎄 🎁 🎅 LIEFDE AAN ALLEN! 🎅 🎁 🎄 ☃️ ❄️

” Lees verder

%d bloggers liken dit: