“Ik kom op voor de mensheid”

“ik-kom-op-voor-de-mensheid”

24-12-21 01: 00: 00,

Gepubliceerd op 24. December 2021 door MB.

Ingrid Nyffeler kijkt hoopvol naar de besneeuwde Alpen rond het meer van Thun. Al meer dan 30 jaar woont de geboren Oostenrijker in Oberhofen bij Thun – “mijn geadopteerde thuis”. De 57-jarige is opgeleid als verpleegster en heeft zich verder bekwaamd in kinesiologie en bewustmaking. En ze heeft een droom: het opzetten van een dagcentrum voor ouderen of een bejaardengemeenschap waar ouderen de laatste fase van hun leven waardig en vreugdevol kunnen doorbrengen.

“Ik stel vast dat de integratie van ouderen in onze samenleving steeds moeilijker wordt”, stelt Nyffeler bedachtzaam vast: “Ofwel trekken ze zich terug binnen hun eigen vier muren, ondersteund door diensten als Spitex,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: