Nederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEF

nederlandse-kabinetsleden-sluiten-juridisch-bindende-overeenkomsten-met-wef

24-12-21 06:39:00, Het Nederlandse kabinet heeft “juridisch bindende afspraken” gemaakt met het World Economic Forum van Klaus Schwab. Dat heeft het kabinet toegegeven in antwoord op Kamervragen van Gideon van Meijeren van de partij Forum voor Democratie.

Great Reset propagandist Schwab’s World Economic Forum, een oppermachtige globalistische organisatie, is van mening dat het Coronavirus moet worden gebruikt om een ​​wereldwijde transformatie naar socialisme door te voeren, waarbij overal totalitaire staatscontrole moet worden ingevoerd. Want dat is “veilig” en “efficiënt” volgens Schwab, die eruitziet en zich gedraagt als een schurk uit een James Bond-film, schrijft Freewestmedia.com.

Schwab had zich eerder beklaagd over mensen die deze notie als een “samenzweringstheorie” verspreiden, maar op de website van het WEF wordt openlijk gesproken over deze onderwerpen om de maatschappij te veranderen. De inhoud van zijn plannen is ronduit schokkend. Mensen moeten samensmelten met de nieuwste technologie, alle betekenisvolle banden verbreken en alle lichamelijke autonomie en vrijheid opgeven om vervolgens fulltime in de gaten te worden gehouden.

The Great Reset, een globalistische utopie, is dus in wezen een extremere versie van het communisme, mogelijk gemaakt door technologie.

Mainstream Nederlandse politici hebben echter een warme relatie met deze stuitende ondemocratische organisatie en haar griezelige baas. Het Forum voor Democratie wilde weten welke onderlinge afspraken er zijn gemaakt over zaken waar de kiezer niets van weet.

In hun antwoord heeft het kabinet aan FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren, die de vragen indiende, toegegeven dat er inderdaad een nauwe samenwerking is geweest tussen het kabinet en het WEF. En ja, er zijn ook afspraken gemaakt met de stalinistische organisatie… en die afspraken zijn juridisch bindend.

“Nederlandse ministers nemen regelmatig deel aan bijeenkomsten die door het WEF worden georganiseerd”, aldus het kabinet in het antwoord op de Kamervragen van Van Meijeren. “Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met het WEF die tot stand zijn gekomen op de volgende terreinen: Duurzaam Investeringsbeleid, Tropic Forest Alliance, Food System Initiative, Food Innovation Hubs.”

Het voegde eraan toe: “De verplichtingen die in deze overeenkomsten zijn opgenomen, zijn juridisch bindend.”

Hoe is het WEF een supranationaal orgaan geworden dat feitelijk bepaalt wat er in Nederland en andere landen gebeurt? Tot voor kort hebben maar weinig kiezers begrepen welke rol het WEF heeft gespeeld bij het usurperen van hun democratisch recht om hun vertegenwoordigers te kiezen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: