Voor onze eigen rekening: Het tweede jaar van Multipolaire

voor-onze-eigen-rekening:-het-tweede-jaar-van-multipolaire

24-12-21 12: 00: 00,

Ons tijdschrift is in januari 2020 begonnen met de wens onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken “voor een vreedzame, vrije en pluriforme wereld” (zoals wij toen aankondigden). Dit doel lijkt steeds relevanter en dringender te worden. Tijd voor een tussenbalans, een jaaroverzicht van onze redactionele werkzaamheden en inzicht in onze lezerscijfers.

EDITORIAL, 24. December 2021, 0 reacties, PDF

2021 was een druk jaar, ook voor Multipolar. De nieuwsdichtheid was groter dan ooit. Wij hebben dit jaar 88 artikelen gepubliceerd, iets meer dan in ons oprichtingsjaar 2020. We werden bijgestaan door 28 gastauteurs, van wie de meesten zich dit jaar bij ons hebben aangesloten.

In de toekomst willen we nog meer internationaal uitwisselen. Onze afdeling Engels is met tien vertalingen dit jaar nog klein, wat vooral te wijten is aan de beperkte personele middelen. Dit jaar waren er voor het eerst ook vertalingen in andere talen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: