Carlos Tejada: 49-jarige Wall Street Journal en New York Times schrijver plaatst zijn booster injectie-foto op Instagram, enkele uren later dood

carlos-tejada:-49-jarige-wall-street-journal-en-new-york-times-schrijver-plaatst-zijn-booster-injectie-foto-op-instagram,-enkele-uren-later-dood

25-12-21 08:23:00,

Een 49-jarige internationale verslaggever is dood, in een routinematige zaak die de loyaliteit van de mainstream media aan big pharma belicht.

Carlos Tejada was Azië adjunct-redacteur voor de New York Times. Daarvoor werkte hij voor de Wall Street Journal als China nieuwsredacteur. Met andere woorden, hij was stevig verankerd als een stem van de mainstream media. Helaas betekent dat ook dat hij loyaal was aan Pfizer, Moderna, Maskers, etc. Het lijkt erop dat die loyaliteit hem zijn leven heeft gekost, bericht Thecovidblog.com.

Als internationaal verslaggever die vaak reist, moest de heer Tejada kiezen tussen zijn baan opzeggen of experimentele mRNA of virale vector DNA injecties krijgen. Hij koos voor het laatste. De heer Tejada postte op 5 juli een Instagram-foto waarop hij een vaccinkaart vasthield terwijl iemand hem injecteerde. Hij voorzag de foto van een hoop door de mainstream media uitgekauwde prietpraat. Maar de hele post is hier samengevat:

“En ons voorrecht geeft ons toegang tot vaccins, zoals de J&J-prik die Nora en ik vanochtend kregen. Ik ben dankbaar voor de wetenschappers en de medische professionals die ons hebben verdedigd tegen Covid, en voor het feit dat ik mijn gezin heb kunnen beschermen.”

Hij en zijn vrouw kregen die dag in Wichita, Kansas, de zogenoemde “one and done” DNA-injectie met de virale vector van Johnson & Johnson. De heer Tejada ondervond blijkbaar geen onmiddellijke nadelige gevolgen van de injectie, of hij sprak er gewoon niet openlijk over. En toen kwam de booster.

Zeer plotse dood en nasleep

Mr. Tejada postte zijn laatste Instagram update op 17 december. Hij kreeg een Moderna mRNA injectie voor zijn booster-injectie, gemengd met de J&J adenovirus vector. Toegegeven, alle injecties zijn even dodelijk. Maar we vergaren langzaam gegevens die ongunstige resultaten laten zien als je merken mengt.

Mr. Tejada ondertekende de foto met een kwinkslag over Omicron. Zijn booster-injectie zette ook een zeer verontrustende wereldwijde trend voort. Hij kreeg de injectie in de Myeongdong (katholieke) kathedraal in Seoul.

In misschien wel de ultieme vaccin loyaliteitsdaad, vulde de heer Tejada papierwerk in dat hij niet eens kon lezen omdat het in het Koreaans was geschreven.

Mr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: