Een kerst zonder Covidcult

een-kerst-zonder-covidcult

25-12-21 04:00:00,

Het is de tweede kerstperiode in ‘Coronatijd’, een periode waarin de mensheid zich laat opjagen door de perceptie van een virus. Communicatief een ongekende prestatie. Stilaan dringt het tot meer mensen door dat het tweede element van de eerste toespraak van onze premier, die overigens hetzelfde was als van de meeste buitenlandse regeringsleiders, nu inhoud krijgt: een Nieuw Normaal.

Het kabinet werkt aan een plan om de gekte ook op langere termijn te consolideren: periodiek naar de prikhal, mondkapjes op veel plekken, regelmatige sluitingen van het openbare leven in de wintertijd. Het zijn onderdelen van een plan waarmee het kabinet in januari naar buiten zal komen.

Wie een einde wenst aan de pandemie van de gestuurde perceptie zal dat zelf moeten doen.
We vieren kerst met iedereen die ons dierbaar is. Geen overheid die dat kan verhinderen.
Gelukkig nieuwjaar wensen zoals we gewend waren: omhelzen van dierbaren en handenschudden met bekenden en relaties. Zo deden we dat en doen we dat weer in 2022.

Wij danken iedereen die ons afgelopen jaar financieel en met mooie en informatieve berichten heeft gesteund.
Uw steun helpt om dit werk voort te zetten. Dank!

EZAZ wenst u een fijne kerstperiode, vrij van Covid- en vaccinatiepropaganda.
In het nieuwe jaar gaat ezaz.nl met al haar collega vrije media weer verder met de zoektocht naar de feiten, naar de waarheid. Want alleen via de waarheid komen we uit deze maatschappelijke gekte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: