Het vaccin helpt het virus u te infecteren (door uw immuunsysteem te onderdrukken) – Het betekent dat we zijn voorgelogen

het-vaccin-helpt-het-virus-u-te-infecteren-(door-uw-immuunsysteem-te-onderdrukken)-–-het-betekent-dat-we-zijn-voorgelogen

25-12-21 09:23:00,

De vaccins maken de kans groter dat je 90 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd, geïnfecteerd raakt met Omicron. Om de effectiviteit van het vaccin tegen Omicron hoog te houden, moet elke 30 dagen worden gevaccineerd.

Als je je zorgen maakt over Omicron, raad eens? Het vaccin dat ze je hebben gegeven maakt de kans op infectie groter, niet kleiner. Als je in de vaccintredmolen blijft, wordt het in de toekomst nog moeilijker om eruit te komen. Kortom, we zijn voorgelogen over het vaccin, schrijft Steve Kirsch.

Iedereen moet nu stoppen met luisteren naar het CDC en beginnen te luisteren naar mensen die hebben gezegd dat we de vaccins moeten dumpen en agressief vroege behandeling met conventionele medicijnen moeten promoten.

Alix Mayer attendeerde me op deze game changing tweet die onmiddellijk viral ging zoals je kunt zien aan het aantal retweets:

Bron

“Deze studie toont aan dat na drie maanden de vaccineffectiviteit van Pfizer & Moderna tegen Omicron eigenlijk negatief is. Pfizer klanten hebben 76,5% meer kans en Moderna klanten hebben 39,3% meer kans om geïnfecteerd te raken dan niet gevaccineerde mensen.”
medrxiv.org/content/10.110..

Ik wil u vertellen wat dit werkelijk betekent en hoe het wordt aangevallen.

Samenvatting: Weiger te voldoen aan mandaten

Deze studie betekent dat we mensen elke 30 dagen moeten injecteren als we ze willen “beschermen”. Gebaseerd op wat de vaccins met ons immuunsysteem doen, is het waarschijnlijk dat het benodigde interval bij elke booster korter zal worden.

Als mensen zich niet volgens de voorschriften de boosters nemen, zullen zij kwetsbaarder zijn voor Delta en Omicron dan wanneer zij niet waren gevaccineerd. Dat is wat NEGATIEVE werkzaamheid van het vaccin betekent. Het betekent niet dat de bescherming afneemt (zoals ons verteld is). Het betekent het tegenovergestelde van wat u is verteld: het betekent dat het vaccin het virus helpt u te infecteren (door uw immuunsysteem te onderdrukken). Het betekent dat we zijn voorgelogen.

Kortom, het vaccin is als een heroïneverslaving: als u er eenmaal van geproefd hebt, bent u verslaafd: u moet er levenslang mee doorgaan als u bescherming wilt. Als u ermee stopt, bent u een makkelijk doelwit voor het virus.

Wat erger is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: