Nano-Technologie in Covid injecties – Het is voor communicatie, het is technologisch parasitisme

nano-technologie-in-covid-injecties-–-het-is-voor-communicatie,-het-is-technologisch-parasitisme

25-12-21 12:30:00, Eergisteren publiceerde Frontnieuws een video van La Quinta Columna waarin de “nano-octopus” en andere microdeeltjes werden getoond die werden aangetroffen in Covid-injecties en die zichzelf leken te assembleren. In aansluiting hierop wordt in dit artikel gewezen op wetenschappelijk onderzoek dat een verklaring biedt waarom Covid-injecties die “dingen” bevatten.

In een artikel dat is gepubliceerd in het Journal of Communications, januari 2021, wordt een diepgaand overzicht gegeven van het Wireless Nano-Sensors Network (“WNSN”), schrijft Dailyexpose.uk.

WNSN is het netwerk dat microapparaten en nanoknooppunten of nanosensoren onderling verbindt. Nanoknooppunten, dat wil zeggen apparaten met nanometrische afmetingen, bestaan uit een nanoprocessor, een nanomemory, een nanobatterij, een nano-ontvanger, een nano-antenne en nanosensoren, die op nanoschaalniveau werken.

Electromagnetic-Based Wireless Nano-Sensors Network: Architectures and Applications, Journal of Communications, januari 2021

“Met andere woorden, we hebben het over nanotechnologie die de communicatietechnologie die we al kennen, opnieuw creëert. Maar in dit geval, binnen het lichaam. We hebben het over nano-communicatie,” zegt Ricardo Delgado La Quinta Columna, en die zit in de injecties van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen. “Het zijn allemaal nano-technologieën voor nano-communicatie.”

Orwelllito: Technological parasitism: Electromagnetic-based wireless nano-sensor network, 13 december 2021 (4 min)

Nano-arrays gecentreerd op het menselijk lichaam vereisen het gebruik van nano-antennes die werken in de terahertz frequentieband, deze zijn van hetzelfde type als die gevonden in de Covid injectiemonsters, schrijft Mik Andersen.

Andersen’s artikel is diepgaand en goed gerefereerd onderzoek waarin een artikel van onderzoekers aan de Universiteit van Warwick (2017) wordt vergeleken met beelden verkregen door Dr. Campra van Covid “vaccin” monsters.

“De expliciete vermelding van het type antenne en de technologie van nano-netwerken binnen het lichaam, zou bevestigen dat vaccins, onder andere, vectoren zijn voor de installatie van nanotechnologie, of nano-apparaten in het menselijk lichaam. Maar meer dan louter toeval maken de auteurs expliciet melding van het gebruik van grafeen en koolstof nanobuisjes, als noodzakelijke elementen voor dit netwerkmodel.”

La Quinta Columna’s Delgado legt uit wie Andersen is en bespreekt kort Andersen’s artikel, “we gaan een kort overzicht zien van wat intra-lichaamsnetwerken zijn. Nu gaan we het hebben over nanotechnologie. Specifiek, over wat de elite probeert te doen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: