Plannen van het Pentagon om tientallen Sovjetsteden te vernietigen en de zogenaamde Koude Oorlog

plannen-van-het-pentagon-om-tientallen-sovjetsteden-te-vernietigen-en-de-zogenaamde-koude-oorlog

25-12-21 02: 37: 00,

Van belang voor de lopende VS-NAVO-agenda die gericht is tegen de Russische Federatie:

De geschiedenis van kernwapens gaat terug tot de Tweede Wereldoorlog. Het Manhattan Project was bedoeld om “De Sovjets te onderwerpen” toen de VS en de USSR nog bondgenoten waren.

Hoewel niet vermeld in officiële teksten, kan de oorsprong van de dubieuze titel Koude Oorlog worden herleid tot het beleid van de Amerikaanse leiders tijdens de Tweede Wereldoorlog zelf. Na de rampzalige nederlaag van Nazi Duitsland bij Stalingrad in het begin 1943, werd Washington’s voortdurende bouw van de atoombom geïmplementeerd met de Sovjets in het achterhoofd.

Drie maanden voor zelfs de D-Day landingen bevestigde US Generaal Leslie Groves, een virulent anti-communist, in maart 1944 dat de atoombom werd geproduceerd om “de Sovjets te onderwerpen”, toen een onvervangbare bondgenoot van het Westen.

” Lees verder