Speciale serie voor de feestdagen Deel 1: Humor is wanneer je toch lacht

speciale-serie-voor-de-feestdagen-deel-1:-humor-is-wanneer-je-toch-lacht

25-12-21 09: 00: 00,

De tijden zijn al moeilijk genoeg dankzij de Corona-maatregelen, dus laten we het tussen de feestdagen door met humor nemen.

NuoViso heeft een briljante striptekenaar gevonden die geweldig werk levert en wiens plaatjes ons elke dag een beetje vreugde bezorgen in de interne chat. Daarom zal ik hier een reeks foto’s plaatsen waarop hij filmposters heeft genomen en ze ironisch heeft aangepast aan de pandemie. Ik zal posten van 25. Je kan ze trouwens ook bekijken op de NuoViso-Comics pagina. Daar kunt u ook de NuoViso strips bestellen.

Thomas Röper, geboren 1971, heeft als expert voor Oost-Europa bestuurs- en toezichthoudende functies bekleed bij financiële dienstverleners in Oost-Europa en Rusland. Vandaag woont hij in St. Petersburg, zijn geadopteerde thuis. Hij woont al meer dan 15 jaar in Rusland en spreekt vloeiend Russisch.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: