Wat zit er achter de beschuldigingen dat Rusland Oekraïne zou willen aanvallen?

wat-zit-er-achter-de-beschuldigingen-dat-rusland-oekraine-zou-willen-aanvallen?

25-12-21 06: 45: 00,

Wat zit er achter de beschuldigingen dat Rusland Oekraïne zou willen aanvallen?

25.12.2021 | www.kla.tv/21105

Wat zit er achter de beschuldigingen dat Rusland Oekraïne zou willen aanvallen? De westerse media waarschuwen al weken dat Rusland een militaire aanval op Oekraïne voorbereidt. Hier zijn twee voorbeelden: – De Zwitserse Radio en Televisie (SRF) publiceerde op 14 december 2021 het volgende: “Veel EU-ministers van Buitenlandse Zaken gaan ervan uit dat Rusland Oekraïne militair zal aanvallen. Tal van EU-staten gaan er blijkbaar van uit dat Rusland een oorlog tegen Oekraïne voorbereidt.” – BILD berichtte op 4 december van dit jaar: “Uit NAVO- en inlichtingenkringen heeft BILD details vernomen over (Russische) invasieplannen ca. 175.000 Russische soldaten zouden kunnen binnenvallen […] Staat de wereld aan de vooravond van een oorlog in Europa?” Deze huidige ernstige beschuldigingen tegen Rusland vloeien voort uit Amerikaanse mediaberichten van begin november 2021. Derhalve zouden Amerikaanse ambtenaren hebben gezegd dat medewerkers van de Amerikaanse inlichtingendienst,

» Lees verder

%d bloggers liken dit: