WHO: Landen met alom boostervaccinaties verlengen pandemie

who:-landen-met-alom-boostervaccinaties-verlengen-pandemie

25-12-21 01:39:00, Fotocollage © Report24, WHO-Logo; Model: Freepik Deze verklaring is volledig in strijd met de publiciteitscampagnes, zoals die bijvoorbeeld door de regeringen van Oostenrijk en Duitsland voortdurend worden verspreid. WHO-directeur-generaal Tedros Ghebreyesus zei in zijn toespraak op 22 december dat boosterprogramma’s in rijke landen de pandemie zouden helpen verlengen. “Geen enkel land kan zichzelf uit de pandemie boosteren,” zei Ghebreyesus tegen de pers.

Herinnert u zich de vele verklaringen dat de aanbevelingen van de WHO moeten worden opgevolgd? Alle medische uitspraken over de pandemie die niet overeenstemmen met die van de WHO moeten worden gecensureerd – dat is de lijn van diverse internetgiganten. Geldt dit ook voor de inhoud van de toespraak van woensdag 22 december? schrijft Report24.news.

Zoals talrijke internationale media, zelfs de spreekbuis van de Duitse socialistische regeringspartij SPD, de RND, meedeelden, heeft het hoofd van de WHO een duidelijke verklaring afgelegd over de boosterprogramma’s.

Deze zouden het risico met zich meebrengen dat de pandemie zelfs nog langer aanhoudt. Verdere verklaringen van de functionaris passen weer beter in het wereldwijd overeengekomen narratief: de meeste ziekenhuisopnames zouden de ongevaccineerden treffen (aantoonbaar onjuist, zoals kan worden vastgesteld in elk land met een hoge vaccinatiegraad, met als specifieke voorbeelden Israël (sinds augustus!) en Engeland).

Uit gegevens uit het VK blijkt dat de meerderheid van de gehospitaliseerden al lange tijd te vinden is onder degenen die meerdere vaccinaties hebben gekregen.

Helaas wordt de verklaring van Ghebreyesu niet gestaafd met de wetenschappelijke waarheid dat men tijdens een pandemie nooit moet vaccineren. Alleen hierdoor ontstaat een veelheid van ontsnappingsmutaties – die we nu na bijna twee jaar ook wereldwijd zien in een twintigtal “hoofdstrengen” en honderden sub-mutaties. De WHO chef beargumenteert zijn verklaring met “sociale rechtvaardigheid”. De rijke landen zouden vaccins wegspuiten bij armere, behoeftige landen.

Deze verklaring moet ook worden gezien in het licht van het feit dat landen met een lagere vaccinatiegraad ook niet meer of minder door de vermeende pandemie worden getroffen dan andere landen. Volgens Tedros zouden de vaccins echter wereldwijd talloze levens hebben gered, naar schatting 3,5 miljoen. Dit cijfer kan natuurlijk door niets worden gestaafd – en een serieuze analyse is ook niet mogelijk vanwege de identificatie van de vermeende covid-sterfgevallen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: