Alex Jones haalt uit naar Donald Trump voor doorgaan met promoten van COVID-19 vaccins in ‘Dringende kerstdag waarschuwing’

alex-jones-haalt-uit-naar-donald-trump-voor-doorgaan-met-promoten-van-covid-19-vaccins-in-‘dringende-kerstdag-waarschuwing’

26-12-21 08:34:00, Infowars-presentator Alex Jones heeft zaterdag een “dringende kerstdag waarschuwing” afgegeven aan voormalig president Donald Trump, nadat Trump de COVID-19 vaccins had aangeprezen in een recent interview met politiek commentator Candace Owens.

Trump zei tegen Owens:

“Oh nee, de vaccins werken. Degenen die erg ziek worden en naar het ziekenhuis gaan, zijn degenen die het vaccin niet nemen. Maar het is nog steeds hun keuze. En als je het vaccin neemt, ben je beschermd.”

Jones verweet Trump echter een paar dagen later dat hij in het interview “niets anders dan een reeks vuile leugens” had verteld.

“Dit is een dringende kerstdag waarschuwing aan president Trump. Je bent ofwel volledig onwetend over de zogenaamde vaccin-gentherapie die je er doorheen hebt helpen rammen met Operation Warp Speed of je bent een van de meest kwaadaardige mannen die ooit heeft geleefd om dit giftige gif aan het publiek op te dringen en je kiezers aan te vallen die gewoon hun leven en dat van anderen proberen te redden.”

De Infowars presentator ging verder met te zeggen dat het COVID-19 vaccin was ontworpen om “het immuunsysteem van de bevolking uit te wissen en hen afhankelijk te maken van voortdurende gentherapieën.”

Alex Jones heeft een boodschap voor voormalig president Trump: de COVID-injecties zijn niet veilig of effectief, en het aanmoedigen ervan komt je vooruitzichten voor 2024 niet ten goede.

Bekijk de volledige boodschap aan Trump:

Can Trump Stop Pushing COVID Lethal Injections Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump: “Je speelt ze recht in de kaart” als je twijfelt aan het vaccin

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: