Apotheker geschokt door blanco bijsluiters vaccins: “Ik zou ze niet mogen uitdelen”

apotheker-geschokt-door-blanco-bijsluiters-vaccins:-“ik-zou-ze-niet-mogen-uitdelen”

26-12-21 08:23:00, Een apotheker reageert geschokt nadat hij een bijsluiter van het Moderna Covid-19 vaccin heeft geopend en ontdekt dat deze helemaal leeg is, in een ongelooflijke video die op social media viraal gaat.

Op de beelden die zijn opgenomen in een CVS-apotheek, overhandigt een apotheker een klant een vaccinbijsluiter waarvan hij beweert dat deze de volledige test- en veiligheidsgegevens bevat, bericht Newswars.com.

HIS REACTION!!…. 👀 pic.twitter.com/RFEThZdqJ0

— Rasta Redpill (@RastaRedpill) December 24, 2021

Nadat de klant de apotheker heeft verteld dat het gevouwen papier dat hij haar net heeft gegeven helemaal leeg is, vertelt hij haar dat de informatie erin staat en gaat verder met het voor haar open te vouwen.

Als hij het document opent, ontdekt de apotheker echter dat hij een enorm vel blanco papier heeft opengevouwen.

Beschaamd haast zich de apotheker naar een computer en beweert dat hij de informatie online kan vinden, maar tegen die tijd is voor hem de kous af.

Ongelooflijk, wanneer de klant hem confronteert met het gebrek aan geïnformeerde toestemming, realiseert de apotheker zich dat hij tegen zijn klanten heeft gelogen en bekent hij de fraude.

“Dus, als we niet weten wat we onszelf inspuiten, begrijp ik niet hoe dat geïnformeerde toestemming is,” zegt de klant.

“Je hebt helemaal gelijk. Ik zou deze vaccins helemaal niet moeten geven,” beaamt de apotheker.

“Waarom geeft u ze dan?” dringt de klant aan.

“Omdat ik… omdat mij dat is opgedragen en zo… omdat mij dat is opgedragen en… mij is opgedragen…,” stamelt de apotheker, eraan toevoegend: “En alles wat ik heb laten zien, inclusief de patiënten aan wie ik het heb gegeven, het is veilig.”

De beelden eindigen met de apotheker die zich verontschuldigt en toegeeft dat hij geen wetenschappelijke studies heeft waarop hij zijn opmerkingen kan baseren, en eraan toevoegt dat hij zich “totaal ontoereikend voelt als apotheker”.

In mei werd een soortgelijk incident gedocumenteerd in een andere virale video met een apotheker die een Covid-vaccin van Johnson & Johnson uit de verpakking haalde – alleen om te ontdekken dat de bijsluiter helemaal leeg was.

Pharmacist Shows Blank COVID 19 Vaccine Insert Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: