China zal de VS in de loop van de komende tien jaar inhalen: Max Parry

china-zal-de-vs-in-de-loop-van-de-komende-tien-jaar-inhalen:-max-parry

26-12-21 03: 49: 00,

De VS worden geconfronteerd met een lange lijst van brandhaarden en spanningen. Te beginnen met de situatie in Irak, waar het parlement de Amerikaanse troepen heeft gevraagd te vertrekken. De VS hebben echter een terugtrekking geweigerd, en hebben in plaats daarvan aangekondigd dat de 2,500 soldaten ter plaatse zullen blijven, maar in een ondersteunende missie, niet in de strijd.

De spanningen tussen de VS en Rusland zijn op het kookpunt nu Washington dreigt, maar President Poetin antwoordt: “Wij kwamen niet naar de grenzen van de VS of het VK, nee, zij kwamen naar de onze,” zei hij onlangs.

De presidenten van de VS en China hielden een virtuele vergadering, maar maakten geen vooruitgang in het oplossen van slepende geschillen over de handelsoorlog tussen de VS en China. Trump begon een handelsoorlog in 2018 die ertoe heeft geleid dat beide naties hogere belastingen betalen om goederen uit het andere land binnen te brengen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: