De sinistere convergentie van Klaus Schwab’s “Grote Reset” met het Vaticaan en “Bevrijdingstheologie”

de-sinistere-convergentie-van-klaus-schwab’s-“grote-reset”-met-het-vaticaan-en-“bevrijdingstheologie”

26-12-21 07: 20: 00,

Temidden van de 2020 wereldwijde covid lockdowns en economische ontwrichtingen die het heeft veroorzaakt, dook Klaus Schwab, een voorheen low-profile oprichter van een in Zwitserland gevestigd zakenforum, op het wereldtoneel op roepend om wat hij noemde een Grote Reset van de hele wereldeconomie, met de pandemie als motor.

Hij heeft in juli zelfs een boek gepubliceerd 2020 waarin hij zijn blauwdruk schetst. Het wordt terecht een technocratische samenleving genoemd met een wereldwijde top-down centrale planning. Schwab gebruikt de vrees voor opwarming van de aarde en de benarde situatie van de armen in de wereld als rechtvaardiging voor wat in feite een plan is voor een wereldwijd totalitarisme waar, zoals de website van Davos het formuleert, niemand iets zal bezitten.

Wat niet bekend is, is het feit dat de inspiratie voor Schwabs dystopische plannen afkomstig is van een katholieke bisschop die hij in de 1970’s in Brazilië ontmoette. Die bisschop verbindt Schwabs uitgestrekte globalistische netwerk met de machtige politieke invloed van de huidige paus Franciscus.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: