Documenten onthullen dat Pfizer-vaccin lawine van miskramen en doodgeboorten veroorzaakte

documenten-onthullen-dat-pfizer-vaccin-lawine-van-miskramen-en-doodgeboorten-veroorzaakte

26-12-21 09:36:00,

Netflix reality tv-ster Maya Vander vertelde haar fans vorige week over haar verwoestende verdriet na een doodgeboorte bij 38 weken zwangerschap op 9 december.

“Gisteren was de moeilijkste dag van mijn leven. Ik heb hier altijd over gehoord, maar ik had nooit gedacht dat ik deel zou uitmaken van de statistieken,” schreef Vander, 39, op Instagram, met een foto van nieuwe babykleertjes in een herinneringsdoos die ze van het ziekenhuis mee naar huis nam in plaats van haar babyjongen.

Vander, een makelaar uit Beverly Hills die meespeelt in de show “Selling Sunset”, had in november een foto van zichzelf gepost in een zwangerschapsshoot, die er perfect gezond uitzag. Vander, die door US Magazine wordt omschreven als “volledig gevaccineerd”, heeft nog twee andere kinderen: Aiden, twee, en dochter Elle, één jaar, schrijft Celeste
McGovern.

Na haar verlies schreef zij in het tijdschrift Insider dat zij, enkele dagen voordat zij vernam dat haar baby was gestorven, minder beweging van de baby had gevoeld en dat haar man en twee kinderen COVID-positief waren, hoewel zij zelf negatief was getest. Ze zei dat de baby, die “perfect” was en net geen 4 kilo woog, autopsie zou ondergaan.

Er waren een aantal sympathieke berichten over het verlies van Vander, maar geen enkel artikel durfde brandende vragen te stellen: Hadden de COVID vaccinaties tijdens haar zwangerschap iets te maken met de dood van de baby? Of had COVID er iets mee te maken, en zijn de COVID prikken mislukt?

Gegevens die Pfizer niet wilde zien

Toen een groep genaamd Public Health and Medical Professionals for Transparency (volksgezondheid en medische professionals voor transparantie) Pfizer vroeg om de ruwe gegevens te delen van hun COVID-vaccinproeven en het toezicht na het op de markt brengen dat werd gebruikt om de injectie te licentiëren, sloot de farma-gigant zich aan bij de Food and Drug Administration (FDA) om de Freedom of Information Act (FOIA)-verzoeken te weigeren. In feite huurde de FDA (bedoeld om de volksgezondheid te dienen en te beschermen) advocaten in van het Ministerie van Justitie en stapte naar de rechter om de farmaceutische reus te beschermen tegen het openbaar maken van zijn gegevens – 55 jaar lang.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: