Twitter: Singing in the Rain

twitter:-singing-in-the-rain

26-12-21 09: 30: 00, Twitter: Paul Singer vs. Jack Dorsey

Gepubliceerd: December 26, 2021
Delen op: Telegram / Twitter / Facebook

Nauwelijks twee jaar nadat hij een belangrijke aandeelhouder van Twitter werd, is de Amerikaanse hedgefonds-miljardair Paul Elliott Singer erin geslaagd om Twitter CEO Jack Dorsey af te zetten. Voor Twitter-gebruikers betekent dit waarschijnlijk agressievere reclame en meer politieke censuur. Hoe kunnen gevorderde Twitter-gebruikers op deze ontwikkeling reageren? Tien suggesties.

1. Gebruik een Twitter alternatief

Om politieke censuur te vermijden, gebruik een vrije meningsuiting vriendelijk en privacy-gericht sociaal netwerk, messaging app, of video sharing platform alternatief. Dit is vooral belangrijk als je een groot Twitter-account hebt dat de gevestigde orde in twijfel trekt. Om te vermijden dat je door het Twitter algoritme wordt gewist, overweeg dan om enkele gevestigde figuren of mediakanalen te volgen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: