Vaccin miljardairs en menselijke proefkonijnen

vaccin-miljardairs-en-menselijke-proefkonijnen

26-12-21 07:58:00,

Hoe laat je een potentieel gevaarlijk en ondoeltreffend geneesmiddel eruitzien als een wonder van de moderne wetenschap? Je kunt bijvoorbeeld alleen bepaalde mensen laten deelnemen aan klinische proeven en anderen uitsluiten, of de studie stopzetten zodra je een piek in de gegevens ziet die duidt op bewijs van werkzaamheid, schrijft Colin Todhunter.

Er zijn veel manieren om dit te doen.

Volgens gezondheidsdeskundige en schrijver Craig Stellpflug in zijn artikel ‘Big Pharma: Getting away with murder‘ (2012), is de strategie om er snel in te stappen, de studie zo op te zetten dat je het gewenste resultaat krijgt, er snel weer uit te stappen en veel geld te verdienen.

Stellpflug zegt:

Als een studie negatief uitvalt voor je favoriete medicijn, publiceer het dan gewoon niet! 68 procent van alle medicijnstudies worden onder het tapijt geveegd om te voorkomen dat die vervelende bijwerkingen gerapporteerd worden. Slechts 32 procent van de studies is positief en veel van die studies worden ‘ingekort’ om de langetermijnbevindingen te beperken. Uit de ingekorte studies bleek dat de effectiviteit van het onderzoeksmedicijn werd overschat en dat gevaarlijke bijwerkingen en complicaties gemiddeld met 30% werden gemist. Dit zou volgens de Annals of Internal Medicine het verbazingwekkende succespercentage van 85% verklaren van geneesmiddelenstudies in handen van Big Pharma.

Natuurlijk helpt het om de regelgevende instanties aan boord te krijgen en de media en gezondheidsfunctionarissen te overtuigen van de noodzaak van uw wondermiddel en van de werkzaamheid en veiligheid ervan. In dit proces worden goedbetaalde wetenschappers en “wetenschap” in feite gevormd en geleid door winstmarges van bedrijven en politieke processen.

En wat is een betere manier om een financiële slag te slaan dan door van een molshoop een berg te maken en die een “pandemie” te noemen?

Zorgen over het COVID-19 vaccin

De Wall Street Journal publiceerde onlangs een artikel van twee professoren op het gebied van de volksgezondheid, die stelden dat het falen van gezondheidsambtenaren en de media om het publiek volledig te informeren over de potentiële risico’s van COVID-vaccins te wijten is aan politiek – niet aan wetenschap.

Hoewel het artikel alleen voor abonnees in zijn geheel beschikbaar is, geeft de website van Children’s Health Defense (CHD) een informatieve samenvatting.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: