Waarom blijft Trump de Vaxxine promoten?

waarom-blijft-trump-de-vaxxine-promoten?

26-12-21 09: 19: 00,

Dr David Martin sluit zich aan bij Man In Amerika gastheer, Seth Holehouse om te praten over de motieven voor de doodschot.

Hij zegt dat 30 jaren geleden bekend was dat de Sociale Zekerheid op zou raken, maar in plaats van dit op te lossen, werd het fonds voortdurend geplunderd en is momenteel ingesteld om op te raken in 2028.

Hij zegt dat het richten van 65-en-ouderen als eersten in de rij om de schok te ontvangen was omdat de regering de pool van sociale zekerheid begunstigden wil verkleinen en dit was het duidelijkst met de acties van de gouverneurs van New York, New Jersey, Pennsylvania en Californië, die allen opzettelijk tienduizenden bejaarde patiënten lieten sterven met hun beleid van het terugsturen van gehospitaliseerde COVID patiënten naar verpleeghuizen.

Hij legt uit dat het doden van de ouderen ook een vorm van gerrymandering is. Als je de bevolking van mensen ouder dan 65,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: