Wie geef je de schuld voor Covid als de vaccinatiegraad bijna 100 procent is?

wie-geef-je-de-schuld-voor-covid-als-de-vaccinatiegraad-bijna-100-procent-is?

26-12-21 11:45:00,

“Geconfronteerd met stijgende infecties en een nieuwe COVID-19 variant, zijn universiteiten in de V.S. opnieuw gedwarsboomd in hun streven naar een terugkeer naar de normaliteit en beginnen ze booster injecties te eisen, mondkapjesverplichtingen uit te breiden, sociale bijeenkomsten te beperken en, in sommige gevallen, terug te keren naar online lessen,” lezen we in een recent bericht van Associated Press, schrijft Vasko Kohlmayer.

Het stuk noemt drie prestigieuze universiteiten in het noordoosten in verband met deze verontrustende wending van gebeurtenissen:

“Cornell University sloot dinsdag abrupt alle activiteiten op de campus en verplaatste eindexamens online nadat meer dan 700 studenten in drie dagen positief hadden getest… Uren later verplaatste Princeton University zijn examens online en drong er bij studenten op aan de campus “zo snel mogelijk” te verlaten in verband met een toename van het aantal gevallen. Woensdag annuleerde de universiteit van New York alle niet-academische evenementen en spoorde de professoren aan de examens online te zetten.”

En dan komt de clou:

“Cornell, Princeton en NYU melden allemaal vaccinatiepercentages van meer dan 98%.”

Je vraagt je af met wat voor fantasie de vaccineerders zullen proberen de schuld van dit debacle af te schuiven op de ongevaccineerden.

Ze hebben hun handen vol werk, want de feiten zijn niet in hun voordeel.

Het waren de gevaccineerde leden van die academische gemeenschappen die het virus opliepen en het naar de campussen brachten. Deze studenten infecteerden vervolgens andere gevaccineerde studenten, die op hun beurt het virus weer overdroegen aan nog meer gevaccineerden. En die geïnfecteerde gevaccineerden gaven het virus weer door aan nog meer gevaccineerden, enzovoort.

Zoals ze zeggen, het was allemaal een inside job. Het was een inside job door de gevaccineerden!

Uiteindelijk hebben de vaccins niet veel goeds gedaan. Hun falen wordt nog schrijnender als we bedenken dat bijna alle getroffen universiteiten ook strenge testprocedures hadden ingevoerd tijdens het herfstsemester.

Zelfs met behulp van strenge tests konden de vaccins de bijna 100 procent gevaccineerde populatie niet beschermen tegen Covid-19.

Herinnert u zich nog dat Fauci en zijn groep van establishment wetenschappers ons vertelden dat vaccinatiepercentages tussen 60 en 70 procent kudde-immuniteit zouden bewerkstelligen?

Eerder dit jaar vertelde Joe Biden de natie dat de gevaccineerden hun geduld met de ongevaccineerden aan het verliezen waren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: