2022: Laten we opkomen voor onze kinderen! Het is tijd om boos te worden en onze rechtvaardige woede te gebruiken om een verandering teweeg te brengen

2022:-laten-we-opkomen-voor-onze-kinderen!-het-is-tijd-om-boos-te-worden-en-onze-rechtvaardige-woede-te-gebruiken-om-een-verandering-teweeg-te-brengen

27-12-21 07:29:00,

“De afgelopen jaren waren niets minder dan marteling voor jonge mensen. Ze werden geïsoleerd, bang en in de steek gelaten, terwijl onze lerarenbond meer privileges afdwong.” ∼ Diane, een moeder uit Seattle.

Covid is niets anders dan de gewone griep in een nieuw jasje. De seizoensgriep is zo goed als verdwenen.

Deze zwendel is slechts een voorwendsel om geld te verdienen en de mensheid in te krimpen. Florida bewijst dat het oplichterij is.

Elk kind is een geschenk van God aan de mensheid. Kinderen zijn de toekomst. Ze moeten worden gekoesterd en beschermd in plaats van getraumatiseerd door hersenloze dwazen. Wie laat zich injecteren met een stof waarvan de fabrikant, die beschermd is tegen aansprakelijkheid, weigert de ingrediënten bekend te maken? Wie probeert zijn domheid op te dringen aan mensen die in staat zijn het te herkennen? En wij vragen ons af hoe de nazi’s aan de macht zijn gekomen? Een herhaling is hier aan de gang, schrijft Henrymakow.com.

Door Diane, een moeder uit Seattle, VS:

Ik heb geen grote woorden om mede te delen – maar als u een manier hebt om op te staan en in opstand te komen, vind dan alsjeblieft een manier om het te doen!

Ik volg deze site al meer dan 10 jaar en het heeft mijn leven veranderd. Ik ben een voormalig consultant in de gezondheidszorg, nu lerares in mijn laatste loopbaanjaren. Ik heb tienerzonen en woon in de Pacific Northwest, USA.

Zet alstublieft uw rechtschapen woede om in een positieve impuls!

Zelfmoorden onder mannelijke tieners in mijn schooldistrict

Tot nu toe, in het laatste anderhalf jaar, hebben vier jongens in ons kleine schooldistrict zelfmoord gepleegd. Dat is alleen in onze openbare scholen. Dat zijn er vier meer dan er gestorven zijn aan Covid-19. Dit waren ALLE JONGENS – en laten we erkennen dat de tienerjaren en online leren (minder fysieke interactie met de wereld) moeilijker zijn voor jongens.

De laatste paar jaar waren niets minder dan een marteling voor jonge mensen. Ze werden geïsoleerd, bang en in de steek gelaten, terwijl onze lerarenbond meer privileges afdwong.

Kleine kinderen met maskers, zelfs tijdens de pauze.

Elke dag – over de hele wereld – hebben kleine kinderen gedurende de hele schooldag moeite om te ademen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: