Als je geen argumenten hebt onderzocht die een westers verhaal betwisten, begrijp je de zaak niet

als-je-geen-argumenten-hebt-onderzocht-die-een-westers-verhaal-betwisten,-begrijp-je-de-zaak-niet

27-12-21 01: 17: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Wanneer mensen de laatste tijd geschokt en verontwaardigd reageren op het feit dat ik een bewering van de westerse politieke/mediaklasse over een op het imperium gerichte regering durf te betwisten, vraag ik hen gewoon welke lectuur zij over de andere kant van de zaak hebben gedaan. Welke artikelen hebben ze gelezen die tegen het officiële westerse verhaal over die regering pleiten?

Het is een vraag die kan worden toegepast op elk betwist westers verhaal over elke regering die het door de VS gecentraliseerde imperium niet aanstaat. Rusland houdt zich bezig met agressieve provocaties. Assad gebruikt chemische wapens. Er is een genocide in Xinjiang. Iran ontwikkelt kernwapens. Maduro laat zijn volk opzettelijk verhongeren. Wat ook de Officiële Keizerlijke Lijn van de Dag is over de Officiële Slechterik van de Dag.

Wat ik interessant vond aan deze oefening is dat terwijl ik correct zou hebben voorspeld dat de ondervraagden nul onderzoek hadden gedaan naar de tegengestelde standpunten van de kwestie die ze becommentariëren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: