Bizar gedrag Duitse minister van Volksgezondheid zorgt voor opschudding in social media

bizar-gedrag-duitse-minister-van-volksgezondheid-zorgt-voor-opschudding-in-social-media

27-12-21 06:37:00, De clowneske Duitse minister van Volksgezondheid heeft weer de aandacht getrokken met zijn vreemde gedrag. Meest recent was dat op de persconferentie van de Bondsrepubliek in Berlijn.

Karl Lauterbach ziet er niet erg gezond uit, en vooral zijn geestelijke toestand baart zorgen. Op de federale persconferentie van 22 december leek hij aan een korte inzinking te lijden. Wanneer een journalist hem een vraag stelt, zakt hij plotseling op onverklaarbare wijze in elkaar, bericht Freewestmedia.com.

RT-DE legde de inzinking van Lauterbach vast.

Verontrustende gegevens uit Duitsland die aantonen dat vaccins niet werken en eerder ziekten in de hand werken, kunnen een reden zijn voor de pogingen van de regering om de Omicron-variant de schuld te geven van hun eigen falen bij het opdringen van een ondeugdelijk product aan hun bevolking.

Duitsland – de meest repressieve maatregelen ter wereld zullen volgende week verder worden opgeschroefd. Ook een van de hoogste booster prik percentages.
Nog steeds: hoogste covid-sterftecijfer in West-, Oost- en Centraal-Europa.
Slapste maatregelen, laagste sterftecijfers: Zweden
pic.twitter.com/p5ED4WgNAX
Zweden heeft Covid overwonnen. pic.twitter.com/p5ED4WgNAX
— Corona Realism (@holmenkollin) December 22, 2021

Er is duidelijk geen “pandemie” in Duitsland!
Gegevens tot en met week 48/2021! !#Covid #Covid19 #Corona
#Coronavirus pic.twitter.com/tmuFfu9D3v
— Ben M. (@USMortality) December 22, 2021

Ondanks het goede nieuws uit Zuid-Afrika blijft Lauterbach beweren dat de Omicron-virusvariant “alles wat we tot nu toe in de pandemie hebben gezien, in het niet doet vallen”. Hij heeft dringend opgeroepen om de boostervaccinaties te versnellen, terwijl de raad van deskundigen van de federale regering heeft gewaarschuwd voor de “ineenstorting van de hele kritieke infrastructuur”.

Maar uit een studie van de grootste particuliere ziektekostenverzekeraar van Zuid-Afrika, Discovery Health, blijkt dat het aantal natuurlijke sterfgevallen aanzienlijk lager ligt dan bij vorige golven.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse minister van Volksgezondheid roept op tot onmiddellijke gedwongen vaccinatie van de hele bevolking

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: