Britse vaccinatieweigeraars zullen in de toekomst bezoek krijgen van mobiele “Corona-vaccinatieteams”

britse-vaccinatieweigeraars-zullen-in-de-toekomst-bezoek-krijgen-van-mobiele-“corona-vaccinatieteams”

27-12-21 09:35:00,

Wat te doen met een weerbarstige en zelfs groeiende “minderheid” die de Covid-19 vaccinatie nog steeds weigert? Terwijl Oostenrijk overgaat tot verplichte vaccinatie, zullen in Groot-Brittannië in de toekomst mobiele vaccinatieteams naar de adressen van de “vaccinatieweigeraars” worden gestuurd.

Het initiatief werd vorige week besproken door het ministerie van Volksgezondheid, National Health Service en het Britse Covid-regime als onderdeel van een landelijk initiatief om vaccinatieteams naar gebieden met de laagste vaccinatiegraad te sturen – en werd naar voren geschoven als een alternatief voor lockdowns en andere beperkingen, en dient ook als voorwendsel om de laatst overgebleven vaccinatievrije mensen de gifprik door de strot te duwen.

En dat betekent 5 miljoen mensen in Groot-Brittannië die nog steeds ten stelligste een “groen paspoort” en dergelijke weigeren. Het “aanbod” moet een aanbod blijven, d.w.z. vrijwillig, althans voorlopig. Want de Britse regering waarschuwt enerzijds tegen de nieuwe Omocron-variant, anderzijds ook tegen een vermeende toenemende “haat tegen de ongevaccineerden”, die in het beste geval door haar zelf wordt geforceerd. Zelfs de Britse premier Boris Johnson gebruikte onlangs zijn kersttoespraak om de “Corona-boostervaccinatie” te promoten. Dit was tenslotte een “daad van christelijke naastenliefde”. In de toekomst zullen in Groot-Brittannië al na de derde maand “boosters” worden gegeven.

“Ik denk dat alles wat de vaccinatieweigeraars aanmoedigt zin heeft”, zei een minister, die vervolgens waarschuwde: “De stemming in het land verhardt zich tegen mensen die weigeren zich te laten vaccineren”, schrijft Dailymail.co.uk.

Met andere woorden, laat u vaccineren, ook al lacht Omikron om het vaccin en is er nog bijna niemand aan gestorven.

Dit komt op een moment dat SAGE waarschuwt dat het VK wordt geconfronteerd met een grote golf van Covid-ziekenhuisopnames en dat de piek nog hoger zou kunnen liggen dan vorige winter, ondanks de lagere ernst van Omikron.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De belogen en bedrogen gevaccineerden – 80% van de Corona-doden in Engeland waren gevaccineerden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: