Covid Vaccin: “Niet gehoorzamen, nietig verklaren”

covid-vaccin:-“niet-gehoorzamen,-nietig-verklaren”

27-12-21 05: 06: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s Daily Newsletter (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Begonnen in Californië, maar verspreid over de Verenigde Staten en de wereld, het Unity Project brengt ouders, activisten, artsen en wetenschappers samen, die allemaal samenwerken om COVID-19-vaccinmandaten voor kinderen te stoppen, te blokkeren en te beëindigen.

Met de door bedrijven gecontroleerde media en volksgezondheidsinstanties die agressief en crimineel werken om kinderen te injecteren met de experimentele injecties waarvan bewezen is dat ze alleen risico’s en geen voordelen opleveren, is het aan ons. Het is aan een ieder van ons om op te staan,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: