De Democraten van New York proberen de COVID-concentratiekampen van Australië naar de staat New York te halen

de-democraten-van-new-york-proberen-de-covid-concentratiekampen-van-australie-naar-de-staat-new-york-te-halen

27-12-21 05: 04: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het is een bewezen, onbetwistbaar wetenschappelijk feit dat het “vaccin” de infectie en verspreiding van het Covid-virus of varianten daarvan niet voorkomt. Het is ook een onbetwistbaar feit dat we te maken hebben met een pandemie van gevaccineerden. Vaccinatie veroorzaakt schadelijke bijwerkingen en sterfgevallen die ziekenhuizen ten onrechte bestempelen als “Covid-doden”, en het vaccin beschadigt het menselijke immuunsysteem, waardoor het virus zich verspreidt. Het “vaccin” veroorzaakt ook varianten die propagandistisch worden gebruikt om de angsthype gaande te houden, ondanks het feit dat er nauwelijks ernstige verwondingen of sterfgevallen in verband worden gebracht met de “Omicron variant.”

Dus waarom gebruiken overheidsinstanties extreme tirannieke methoden om mensen te dwingen zichzelf te besmetten met een gevaarlijk “vaccin” terwijl,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: