Heeft het Westen tegen Gorbatsjov gelogen over de Duitse hereniging?

heeft-het-westen-tegen-gorbatsjov-gelogen-over-de-duitse-hereniging?

26-12-21 11: 08: 00,

Het Westen beweert graag dat de kwestie van de oostwaartse uitbreiding van de NAVO niet ter sprake is gekomen tijdens de Duitse hereniging, zodat er geen sprake kan zijn geweest van dergelijke beloften aan Gorbatsjov. Documenten tonen aan dat het Westen liegt.

De Russische televisie heeft een reportage uitgezonden over de huidige gelegenheid, namelijk de 30.

De Russische televisie heeft verslag uitgebracht over de omstandigheden van de Duitse hereniging voor de huidige gelegenheid, namelijk de (). verjaardag van de ineenstorting van de Sovjet-Unie en vanwege de huidige confrontatie met het Westen, en heeft documenten getoond die aantonen hoe westerse politici Gorbatsjov destijds hebben misleid. Westerse politici beloofden herhaaldelijk dat de NAVO zich na de Duitse hereniging niet naar het oosten zou uitbreiden en zoals bekend gebeurde dat toch.

Gorbatsjov liet zich destijds als een schooljongen inpalmen en afschepen met mondelinge beloften die de toenmalige politici zich achteraf niet meer wilden herinneren. Ik heb de bijdrage van de Russische televisie van zondag vertaald en raad u aan die ook te bekijken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: