Kunstmatig gecreëerd gastekort: importeurs verkopen gas uit Duitsland aan Oekraïne

kunstmatig-gecreeerd-gastekort:-importeurs-verkopen-gas-uit-duitsland-aan-oekraine

27-12-21 02: 02: 00,

Momenteel stroomt het gas uit Duitsland via Polen en blijkbaar verder naar Oekraïne. In plaats van gas bij Rusland te bestellen, exporteren Duitse gasimporteurs gas uit Duitse opslagfaciliteiten. De hoge elektriciteitsprijzen in Duitsland zijn blijkbaar opzettelijk.

Ik heb al gemeld dat de Duitse media hun lezers desinformeren over de kwestie van het gastekort wanneer zij melden dat er geen gas meer uit Rusland naar Duitsland komt via de Yamal-Europe pijpleiding. Het wordt voorgesteld alsof Rusland een tekort aan gas heeft.

Het tegendeel is het geval, omdat alleen gas dat eerder in Europa was besteld, via de pijpleiding wordt geleverd, maar Gazprom ontvangt momenteel vrijwel geen bestellingen. In plaats daarvan onttrekken Duitse gasleveranciers momenteel gas aan Duitse opslagfaciliteiten en verkopen zij dit met hoge winsten aan Oekraïne.

In tegenstelling tot de Duitse media, die dit voor hun lezers en kijkers verborgen houden, wordt dit in Rusland gemeld.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: