Noord Shropshire – Niet het einde van Boris, het einde van iedereen!

noord-shropshire-–-niet-het-einde-van-boris,-het-einde-van-iedereen!

27-12-21 08: 59: 00,

Op 16december werden in het Verenigd Koninkrijk tussentijdse parlementsverkiezingen gehouden om de vacature te vervullen die was ontstaan door het gedwongen ontslag van het conservatieve parlementslid Owen Paterson, die schuldig werd bevonden aan het overtreden van de lobbyregels en vervolgens onder de spreekwoordelijke bus werd gegooid toen Boris Johnson probeerde de regels te veranderen om te voorkomen dat hij daarvoor zou worden berispt.

Maar waarom zouden we ons eigenlijk zorgen maken?

Dergelijke verkiezingen zorgen soms voor ophef, maar alleen in eigen land, en vaak alleen in politieke kringen. Maar deze lijkt de gebeurtenissen in Concord Massachusetts in 1775 te verdringen als “The Shot Heard Round The World” of op gelijke hoogte met de gebeurtenissen die WO1 uitlokten.

Nieuwszenders in een reeks landen, sommige minder bekend als onderdeel van de mainstream media, hebben hun lezers erop gewezen dat er een plaats is met de naam “North Shropshire”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: