Vaccinpaspoorten: De Panzer Tank van de COVID-19 Blitzkrieg

vaccinpaspoorten:-de-panzer-tank-van-de-covid-19-blitzkrieg

27-12-21 01:41:00,

De COVID-19 digitale vaccinpaspoort is de Panzer Tank van de volgende golf van de wereldwijde Blitzkrieg van de volksgezondheid. Als een persoon zich schikt en zijn COVID-19 injecties neemt, krijgt hij een persoonlijke QR code. Ze kunnen deze code op hun smartphone laten zien om deel te nemen aan de samenleving. Dit plan wordt over de hele wereld uitgerold en heeft zich verspreid van Israël naar Europa tot Australië, en is nu gevestigd in de meest strategische Amerikaanse steden, waaronder Washington D.C., New York, Boston, Philadelphia, Chicago, San Francisco, en Los Angeles. Sommige mensen met heel veel macht grijpen nu in naam van de volksgezondheid nog veel meer macht aan, schrijft Todd Butterfield.

In Israël wordt het al het langst gebruikt. Ze noemen het de Groene Pas, ook wel vertaald als “Green Mark.” Israël gebruikte het voor het eerst in het voorjaar en heeft het in augustus opnieuw ingevoerd. In dit programma toont je smartphone je Green Mark QR-code om te bevestigen dat je up-to-date bent met je Pfizer COVID-prikken. Met de pas mag je worden bediend in een restaurant, mag je de bibliotheek in of naar het zwembad, en mag je je bejaarde moeder bezoeken in het verpleeghuis. Sommige werkgevers eisen het. Tot voor kort werd in Israël je QR-code geactiveerd als je je twee Pfizer COVID-19 injecties kreeg. Maar vanaf 3 oktober, hebben vaccinaties van meer dan zes maanden geleden, het paspoort ongeldig gemaakt. De 3e inenting, de booster, was vereist. Dit geldt voor iedereen van 12 jaar en ouder.

Er is een belangrijke Leidraad voor COVID-19 vaccinpaspoorten die de Wereldgezondheidsorganisatie eind augustus 2021 publiceerde. De titel van deze Leidraad is Technical Specifications and Implementation Guidance on Digital Documentation of Covid-19 Certificates. Deze “Guidance” (Leidraad) geeft richting aan landen bij de uitgifte van digitale COVID-19 vaccinpaspoorten, zodat deze allemaal aan gemeenschappelijke normen zullen voldoen en mogelijk samen zullen functioneren.

Raad eens wie voor dit werk heeft betaald? Onder de dankbetuigingen staat dat het werk werd gefinancierd door de stichting van Bill Gates en vier andere financiers.

Sommige dingen in de Leidraad zijn moeilijk te geloven – u moet ze zelf lezen. Om te beginnen krijgt iedereen in de wereld met een vaccinpaspoort een eigen ID-nummer. Dit wordt op bladzijde 18 een “globally unique identifier” genoemd en omvat een alfanumeriek nummer en een machinaal scanbare QR-code.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: